Zeama De Ciuperci Si Leurda
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Am primit doua legaturi de leurda si m-am hotarat sa fac o zeama, adica supa si pe urma dreasa la farfurie dupa chef.
Asadar am folosit respectiva leurda, un morcov, un ardei iute, ciuperci si ceapa verde.
Am pus la inabusit in putin de ulei de masline totul, in afara de leurda, cu sare, fireste. Leurda am taiat-o mai mare.
Am adaugat apa si am lasat sa fiarba pana au fost legumele gata, apoi am pus leurda si am mai lasat cam zece minute.
Si cum spuneam, prima tura am mancat-o asa, chioara, pe urma dreasa cu smantana, cu zeama de lamaie, in diverse moduri, e buna oricum.
Si parararam, sambata, 9 aprilie, Obor, capsuni la 8 lei kilogramul. Bune.
hard roc aleluia