contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zama De Cartofi A La Maestrul Hadean

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Aveam pofta de o supa ceva cu rosii… mmmmm… luasem deja de multa vreme sunculita, asteptam numai momentul oportun sa pun cratitele pe foc. Cum azi a nins si am venit cu nasul inghetat de la o plimbare foto prin oras, m-am gandit ca taman bine ar pica o zama calda. Si daca zic zama, exact zama sa cititi, pentru ca am tras cu ochiul la Adi Hadeam si am facut minunatia despre care vorbea si el nu cu foarte mult timp in urma.Firesc, fata de reteta originala pe care va invit sa o vizualizati aici, am mai adaptat pe ici pe colo cate ceva, de exemplu am pus ceapa verde (pentru ca am gasit la Zielpunkt niste ceapa asa faina ca nu i-am rezistat), sunculita afumata (asta cumparasem cu gandul la un alt fel de supa…), si am adaugat niste chimen si maghiran, ca doar sunt in Austria… Legumele sunt practic ceea ce aici gasesc in asa numita “Suppenteller”, adica pachetul de legume pentru supa: morcov, pastarnac, telina, o bucata de praz, patrunjel…Cum ardei iute nu am avut, am tocat un ardei capia verde, dar am adaugat un praf de boia iute in zama.

In rest, m-am tinut de reteta. Usor si rapid de facut, si la final extreeeeeem de gustoasa!

ps: fotografiatul legumelor o sa devina noua mea pasiune :)



Articol recomandat de gulaschsuppe.wordpress.com