Zahar Vanilat
Sursa Zahar vanilat
articol scris de mayas-esprit.blogspo blog mayas-esprit.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
- 3 pastai
- 3-400 g zahar
Despic pastaile,scot maduva/bobitele cu o lama de cutit cu vîrf rotund(cutitul de uns brînza cremoasa).
O pastaie de vanile de calitate buna trebuie sa fie elastica,
iar bobitele din interior trebuie sa fie umede,putin unsuroase.
O pastaie de vanile de calitate buna trebuie sa fie elastica,
iar bobitele din interior trebuie sa fie umede,putin unsuroase.
Amestec interiorul pastailor cu ceva zahar/frec între degete.Adaug restul de zahar,amestec bine.
Pun zaharul cu vanilie si pastaile taiate bucati într-un borcan,scutur si îl dau la loc întunecos si uscat.
Cînd si cînd scutur borcanul fara sa-l deschid.Dupa 4-5 saptamîni încep a-l folosi.E super aromat!
Pun zaharul cu vanilie si pastaile taiate bucati într-un borcan,scutur si îl dau la loc întunecos si uscat.
Cînd si cînd scutur borcanul fara sa-l deschid.Dupa 4-5 saptamîni încep a-l folosi.E super aromat!