contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zacusca De Fasole Boabe

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 



Ingrediente:
* 800 g fasole
* 500 g ceapa
* 500 g morcovi
* 500 g ardei capia
* 500 g rosii
* 400 ml ulei
* sare,piper
Mod de preparare
1. Fasolea se pune de seara in apa.A doua zi se pune la fiert cu sare,pana se inmoaie boabele.Restul legumelor,cu exceptia rosiilor, le-am tocat potrivit,apoi le-am bagat la robot.

Rosiile se oparesc,se decojesc si se baga si ele la maruntit.Cand fasolea a fiert,se scurge bine apa,apoi se paseaza cu blenderul.

2. In uleiul incins se pune ceapa,se caleste,apoi se adauga morcovul

se caleste si el pana se inmoaie,apoi se adauga ardeiul,

fasolea si rosiile.

Se amesteca incontinuu pana se ridica uleiul la suprafata.

3. Borcanele se spala,se sterilizeaza in cuptor si se toarna zacusca fierbinte

si se dau la cuptor 30 de min pana se formeaza deasupra o pozghita.

Se incalzesc cateva linguri de ulei si se pune cate o lingura deasupra fiecarui borcan.Se pune ciolofan si se infileteaza capacul.Se pastreaza in camara.
Cantitate
3x720 g



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com