Zacusca De Ciuperci Si Fasole
articol scris de habet blog culinarecufeteistete.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ne trebuie:
1,5 kg fasole
3 kg ciuperci citeste reteta
7 kg gogosari
1.5 l suc rosii
2 kg ceapa
1.5 kg morcov
piper, foi dafin, cimbru
sare neiodata
1 l ulei
Sa incepem: spalam fasolea si o fierbem in mai multe ape, coacem gogosarii si ii decojim.
Ceapa se curata si se pune in apa ,apoi se da prin robot si se caleste cu ulei si apa. Morcovul se curata si se fierbe.
Ciupercile se fierb si se da si ele prin robot, apoi se pun peste ceapa. Se adauga morcovul fiert si dat prin robot.
Dupa 20 min se adauga si gogosarii dati si ei prin robot.
Se mai lasa la fiert iar 20 min, se adauga fasolea , sucul de rosii si restul de ulei.
Se condimenteaza si se lasa la fiert cam 2 ore, la foc mic, pana iese uleiul la suprafata, mestecand des.