Zacusca Cu Vinete
Sursa Zacusca cu vinete

articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Mod de preparare:
Coacem ardeii, gogosarii, capia si vinetele.Le curatam de coaja si le dam prin masina de tocat.
Curatam ceapa si morcovul, deasemenea ii dam prin masina si ii punem cu 1 litru de ulei si 1litru de apa la foc.
Cand ceapa si morcovul s-au inmuiat adaugam vanata, si dupa aproximativ 15 min adaugam si ardeii.
Amestecam incontinuu ca sa nu se prinda. Adaugam sucul de la cele 3 kg de rosii, ulei daca mai e nevoie, sarea, oregano si cayena dupa gust. Cand deja incepe uleiul sa se ridice putem pune zacusca la borcane....
Reteta recomandata de bucatariadenysei.blogspot.com