contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Zacusca Cu Ciuperci

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

recipe image

Ingrediente

1 kg ciuperci
500 g ceapa
500 g gogosari
500 g rosii
400 ml ulei
sare,piper


Mod de preparare

Ciupercile se fierb in apa cu sare,apoi se curata si se toaca marunt.Ceapa si gogosarul se toaca marunt sau se dau prin masina de tocat.In uleiul incins se pune ceapa si se tine pe foc oana devine sticloasa,apoi se adauga gogosarul si se mai lasa 10 minute amestecand din cand in cand.Acum se adauga ciupercile si sosul de rosii(rosiile se decojesc si se fac piure) si se lasa pe foc pana se ridica uleiul la suprafata.Zacusca se condimenteaza si se toarna in borcanele sterilizate,apoi se dau borcanele 20 min la cuptor la foc mic.
Se incalzesc cateva linguri de ulei si se toarna in borcanele de zacusca,apoi se incid ermetic.
DSCN2699.JPG



Articol recomandat de pasiunepentrubucatarie.blogspot.com