Yakiudon
Sursa YAKIUDON
articol scris de Sister blog retetejaponeze.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
INGREDIENTE;
100g carne porc ,1 ceapa,1/2 ceasca germeni de soia,putin ardei verde,rosu si galben,1 pachet udon,ulei de susan,sos de soia,1 pachet katsuo,ceapa verde.
MOD DE PREPARARE:
Fierbem udonul conform instructiunilor de pe pachet ,le trecem prin jet de apa rece si le lasam la scurs.Ceapa,carnea si ardeii se taie fasii .In wokul incins punem citeva picaturi de ulei susan si introducem :carnea,ceapa,ardeii si germenii de soia.Amestecam repede pana in momentul in care carnea s-a prajit bine, iar legumele sunt al dente si turnam peste udonul si citeva picaturi de soia.Amestecam energic udonul si legumele aproximativ 3min dupa care le trecem pe o farfurie intinsa ,punem katsuo si la sfarsit ceapa verde taiata foarte marunt.Pofta buna!