contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Wienernougat

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


Este o reteta clasica pentru Craciunul suedez si extrem de simplu de facut.
Pentru circa 40-50 de bucati am folosit:
125g ciocolata neagra
250g nougat
100g fulgi de migdale

Se rupe ciocolata si nougat in bucati si se topesc la bain-marie.

Se adauga fulgii de migdale. Daca vreti un gust mai pronuntat, le puteti praji foooarte putin inainte.

Am turnat amestecul pe o tava tapetata cu hartie de copt. O forma speciala 20x20 ar fi perfecta deoarece ar impiedica ciocolata sa se intinda prea mult,
si astfel bucatelele de ciocolata sa devina prea subtiri. Eu nu am avut...

Trebuie lasata se se intareasca cel putin 3 ore inainte de servire.

Asta e tot!

Articol recomandat de poppy-planet.blogspot.com