contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

What Liberty Ate – Mancare Cu Dragoste

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am o veste minunata pentru iubitorii de retete delicioase si food styling: draga mea Gabriela Iancu a lansat on line editia toamna iarna a revistei What Liberty Ate – mancare cu dragoste.  V-am povestit despre deliciosul si ambitiosul ei proiect aici. Va invit cu drag sa-i rasfoiti paginile si va asigur ca nu veti regreta.
 
In paginile revistei puteti descoperi Venetia si Praga, vazute prin obiectivul magic al Gabrielei sau va  puteti inspira in alegerea unor decoratiuni eco pentru bucataria voastra, selectie de vis realizata de Liliana Rusu. Pentru ca e vorba de mancare cu dragoste, revista va propune o selectie de retete pentru sarbatorile de toamna si iarna, dar si interviuri ale unor bloggeri pasionati, fortele creative din spatele unor bloguri de poveste: Sprouted Kitchen, Dessert for breakfast, Not without salt, Ciushca, Invat sa gatesc. Si, surpriza, primul meu interviu in calitate de food blogger. Ce-i drept, privind acum celelalte interviuri, cred ca am vorbit cam mult, dar am fost prea entuziasmata :)  
In concluzie, daca va tenteaza fotografii minunate si retete delicioase, de exemplu  “Tarta de toamna cu smochine”, “Tarta cu mere in forma  trandafir”, sau ale mele retete de “Cupcakes cu Earl Grey si frosting cu aroma de portocale”, “Quinoa porridge cu aroma de cardamon, scortisoara si anason stelat” sau “Prajitura cu ciocolata si inima de zmeura”, va invit sa rasfoiti revista.
 
Multumesc Gabriela pentru sansa de a participa la inaugurarea minunatului tau proiect. Multumesc pentru cuvintele frumoase si pentru incurajari. Sper ca dupa ce nasc si perioada de “repaus” trece, sa pot participa din nou la proiectul tau cu articole/postari mai active :)  
 
Un week end frumos si insorit ca doresc!
 
P.S. Mi-e pofta de ciocolata. Ma duc sa pregatesc niste brownies. Cu ce sa fie? :)
 
xoxo

©2011 Delicioasa. All Rights Reserved.

.