Vol-au-vent Cu Crema De Somon Afumat
articol scris de Danelutza blog danielaincucina.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Un alt aperitiv pregatit de craciun a fost vol-au-vent cu crema de somon afumat.
Am facut doamnele "vol-au-vent" din aproape trei pachete de aluat frantuzesc (jumatate dintr-un pachet l-am folosit la altceva)... deci... a fost cererea mare... Reteta cum se fac o gasiti aici, iar crema a fost facuta din ochi, adica am pus ce aveam la indemina...
Ingredientele folosite pentru crema:- 150 g somon afumat
- 200 g brinza philadephia
- o lingura ulei
- 2 linguri smintina
- un castravecior la otet
- suc de lamiie (fiecare dupa gustul personal)
Punem in mixer toate ingredientele si mixam pina se formeaza o crema omogena. Unde am gresit de nu am putut sa le fac frumoasa... am pus castraveciorul murat care nu s-a sfarimat, era tare de la otet. Cind o sa repet reteta, voi pune in gaurele de la vol-au-vent intii un pic de crema, apoi bucatele minuscule de castravete, apoi din nou crema.
Decorul apartine sotului... va povestisem ca aveam febra peste 38 de grade...
Au fost devorate si de cei mari si de cei mici, o fetita tot minca zicea ca sint pizzette... hi, hi...