contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Voie Buna Ludica

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Am fost in vizita la mine la munca. Cu fetili. Ca daca ma gandesc bine, Zamzuu cand joaca un anume rol tot la categoria fetili intra, asa ca, fara suparare, am iesit ca fetili.

Nu prea am ce sa va povestesc, a fost ciripeala si, ca de obicei, hai ca stam o bere, doua si ne-am intins niste ore, c’asa e in tenis.

Deci nu am sa va povestesc ce s-a trancanit, ca vorbit nu se putea numi ciripeala de cinteze si pitulici, doar sa fac strigarea la catalog a “ad hoacei“, anume ca m-am gasit cu Gabi Cara si sinistra lui sotie (te rog sa nu ma pocnesti, da?), Zozo si Cafeluta, zisa si Cofi, Adriana(pe care din Narnia nu o scot, nu stiu de ce) si, in cele din urma si Geta care a ajuns tarziu ca o panseluta ce este.

Asadar o sa va arat niste poze si, o sa va dati singuri seama ca nu-s facute de mine, nu-i asa? Multumim fotografului Zamzuu.

De data asta nu am amestecat eu cu facaletul in mamaliga ci colegul si, sincer, imi pare rau ca nu stiu sa fac si eu asa poze frumoase, ma oftic.

Ne-am hranit corespunzator cu pui cu smantana si ciuperci.

IMG_1942

_MG_1946

Ficatei cu stafide (multi au reticente cand aud de treaba asta, fraieri).

_MG_1948

Paste cu rosii proaspete, favoritele colegului.

_MG_1953

_MG_1950

Si vesnicii cartofi prajiti, nu de alta, dar sa degustam sosuletele.

_MG_1952

Amu, sincer, daca vreti sa infigeti furculita in niste paste bune si nu numai, dati pe la noi, cu sau fara chef de joaca.

_MG_1954

Noi, impudici, am fost ludici.

rororo