contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Visinata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cred ca majoritatea dintre noi, copii fiind, am "pescuit" macar o data visinele din visinata...E momentul sa oferim aceeasi placere si celor mai tineri.

Mod de preparare:

Am spalat bine visinele si le-am curatat de codite si frunze. Intr-o damigeana de 5 L am pus un rand de visine scurse bine de apa, apoi zahar, apoi iarasi visine si iarasi zahar, si tot asa pana am terminat visinele, avand grija insa ca ultimul strat sa fie de zahar. Am astupat damigeana cu un dop de pluta si am lasat-o la soare pentru 3-4 zile. De vreo 2-3 ori am zgaltait bine damigeana sa se amestece visinele cu zaharul. Am adaugat apoi alcoolul, votca si apa.

Si... se lasa totul sa se invecheasca o saptamana, doua, trei, o luna... atat cat reuseste fiecare sa stea departe de visinata!

Un pont de la mine: puteti inlocui visinele cu afine si veti obtine o minunatie de afinata!

Prints may be available for purchase through the shop.



Reteta recomandata de thegreenfoot.blogspot.com