Vinul Saptamanii - La Spinetta, Nebiollo, Langhe

articol scris de amainbucatarie.blogs blog amainbucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Cel de fata este ceva in care se amesteca, deloc discret, accente minerale, in aceeasi oala cu cirese bine coapte si ceva flori si condimente. Adica arome greu de prins in acelasi vin, oricat ar fi Nebiollo de expresiv. Dupa ce gustati si va mirati, amintiti-va ca "micul rinocer" (vezi eticheta) este, de fapt, vinul entry-level al producatorului, fapt care nu l-a impiedicat sa obtina 91 de puncte de la Wine Advocate.
Dupa ce va “expira” mirarea”, mai cantariti o data media de pret pentru marile chateau-uri si cea pe care o solicita italienele de top...
Pret: 138 RON
Disponibil: Magazinele Comtesse du Barry (www.lemanoir.ro)
Recomandat de vinul.ro