contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vinul Saptamanii: Enira 2006

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Valentin Ceafalau, Vinul.Ro
Proaspat medaliat cu aur la cea de-a doua editie a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro, Enira 2006 (14.5% vol. alc., sec, Bessa Valley Winery, Bulgaria) a reusit performanta sa intreaca vinuri mult mai galonate inscrise in competitie. Cupaj de Merlot, Cabernet Sauvignon, Syrah, Petit Verdot, vinul pare usor excentric la primul contact, aromele de tomate uscate si lemn din nas avertizand asupra faptului ca aveti un fata un vin care necesita o aerare puternica. Chiar si dupa ce se deschide, nasul se prezinta usor sobru datorita aromele sale de condimente, mirodenii uscate, brusture si trufe. In schimb, gustul evolueaza in alta directie, mult mai vioi, mai energic, cu senzatii dulci-catifelate in atac, evoluand echilibrat catre un final amplu, de curmale, cafea si piele.
Este disponibil in magazinele specializate si in restaurante la preturi cuprinse intre 61 si 120 de lei.

Articol recomandat de amainbucatarie.blogspot.com