contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vinete Si Rosii La Cuptor, Cu Branza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

  Titlul spune deja 99.9 % din ingredientele pe care le-am folosit pentru pranzul de azi. Rosii delicioase si dulci din gradina, vinete tot minunate, si tot din gradina si branza din congelator. :)  Foarte usor de realizat, si rapid.

   Am spalat o vanata potrivita apoi am curatat-o fasii, cu cutitul economic, stiti voi, da? O parte da, o parte ba. Asadar, am feliat o in 13 felii. :) Cifra asta nu e importanta, dar feliile nu trebuie sa fie foarte groase, maxim 1 cm grosime. Am presarat feliile cu sare si le-am lasat 10 minute deoparte apoi le-am uns cu ulei si le-am fript 2-3 minute pe fiecare parte, pe gratarul incins. Intre timp, am feliat si 3 rosii.
   Am incins cuptorul la maxim.
   Am pregatit o tava cu hartie de copt, am asezat feliile de vinete, deasupra cate o felie de rosie. Am pus branza de burduf, o feliuta de ceapa si am rasnit piper proaspat deasupra.


  Am lasat la cuptor 4-5 minute. pana cand branza s-a topit. Rosia nu s-a inmuiat prea tare, ceea ce e foarte bine, pentru ca noua nu ne plac moi tare.
   Et voila, pranzul nostru ! Easy peasy :)