Vinete Si Rosii La Cuptor, Cu Branza
articol scris de Silvia20 blog silvia-unaalta.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Titlul spune deja 99.9 % din ingredientele pe care le-am folosit pentru pranzul de azi. Rosii delicioase si dulci din gradina, vinete tot minunate, si tot din gradina si branza din congelator. :) Foarte usor de realizat, si rapid.
Am incins cuptorul la maxim.
Am pregatit o tava cu hartie de copt, am asezat feliile de vinete, deasupra cate o felie de rosie. Am pus branza de burduf, o feliuta de ceapa si am rasnit piper proaspat deasupra.
Am lasat la cuptor 4-5 minute. pana cand branza s-a topit. Rosia nu s-a inmuiat prea tare, ceea ce e foarte bine, pentru ca noua nu ne plac moi tare.
Et voila, pranzul nostru ! Easy peasy :)