contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vinete Evantai La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga




Tot ce mi-a placut postez pe blog ;) a fost chiar bun, aromat si fin la gust, nu ezitati sa incercati reteta pentru ca e simpla, nu e migaloasa si e de sezon ;) !
Ingrediente:
2 vinete
150 gr. cascaval  Dorblu
200 gr. smantana 20% grasime
5 catei de usturoi
sare, piper negru macinat
1 gogosar
2 rosii
1 fir de busuioc
Mod de preparare:

Vinetele se taie in fisii de ~ 1 cm pe lungime
Se umple fiecare taietura cu gogosarul taiat semiluna cu partea rotungita in jos ca sa avem loc pentru rosia taiata la fel.
Se face sosul din smantana cu usturoiul pisat si cu cascavalul ras, se sareaza si se pipereaza, apoi se distribuie pe suprafata vinetelor.
Se coace in cuptorul incins timp de 50 de minute la 220 de grade Celsius.
In farfurie se serveste cu busuiocul tocat pe deasupra.
Pofta buna !