Vinete Cu Mozzarella (2)
articol scris de divainbucatarie blog divainbucatarie.ro
Rar apuc sa refac retetele – pentru ca incerc sa vin mereu cu ceva nou. Acum avem un repeat, nu doar pentru cei care ma stiu si au gustat din ce prepar, ci pentru ca am fost invitatat de Electrolux si Golin Harris sa gatim cu vinete.
Ma stiti, sunt adepta retetelor rapide si usoare, asa ca am optat pentru vinete cu mozzarella, un aperitiv care nu necesita prea mult efort si nici experienta in bucatarie.
Ingredientele si modul de preparare le gasiti aici.
Le multumesc pentru invitatie, ma bucur ca i-am cunoscut si pe Edith Frincu si Carmen Negoescu si partenerii lor.
Vreau sa va spun ca a fost o seara minunata. Dupa ce am gatit cu totii, ne-am asezat la masa. Sa va fac pofta si sa spun cat de bune au fost toate preparatele?
Carmen Georgescu a pregatit o minunata salata cu vinete, dovlecei si rosii (toate prajite), patrunjel verde si muulttt usturoi.
Edith ne-a incantat cu vinete picante cu carne de porc.
Iar Bucataria Furnicutilor a incheiat seara cu o minunata Caponata.
Am mancat si am povestit pana spre miezul noptii, cand cineva si-a dat seama ca maine e noua zi de lucru – unii mai si muncesc!
Promit sa va arat si voua toate retetele din seara aceasta.
Pana atunci, va doresc weekend placut !