Vinete Aromate La Cuptor
Sursa Vinete aromate la cuptor

articol scris de naskwik blog anastassiacafe.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
vanata
rosie
ardei gras
usturoi pisat
mazzarella
ulei de masline
busuioc proaspat
oregano
boia de ardei iute
piper negru
sare
Mod de preparare:
- Tiaiati vanata rondele de 1 cm grosime.
- Ungeti o tava de sticla sau ceramica cu ulei si aranjati rondelele in tava, peste fiecare rondela puneti cateva cubulete de mazzarela.
- Preparati o salata taiata cuburi din ingredientele de mai sus cu exceptia cascavalului, totul se pune dupa gust, potriviti de sare si de iuteala, e necesar rosia in prealabil sa fie curatata de seminte si suc, lasati doar pulpa si taiati-o cuburi.
- Aranjati cate o lingura de salata peste fiecare rondela de vanata si deasupra mai puneti peste fiecare, cateva cuburi de cascaval.
- Coaceti rondelele la foc iute pe raftul de sus 30~40 de minute, pana se rumeneste la suprafata. Pofta buna !