Verrine Cu Ananas Si Rom
Sursa Verrine cu Ananas si Rom
articol scris de furnicuti blog furnicuti.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Acest deserto-cocktail este minunat intr-o seara de vara, iar aroma racoritoare a mentei il desavarseste. Verrine este un desert sau aperitiv asezat in straturi, care se serveste in vase transparente pentru a putea fi admirat. Ce am facut aici este o struto-camila, nici chiar cocktail, nici chiar desert, dar are cate ceva din ambele. Daca vreti ceva racoritor in weekend, sigur o sa va incante :)
Pentru 2 portii avem nevoie de:
- 1 cutie ananas rondele (cam 500g)
- 50 ml rom
- 4-5 frunze menta proaspata
- un varf de cutit menta uscata
Strecuram siropul din conserva de ananas, iar rondelele le taiem bucati potrivite si le asezam in pahare.
Siropul ramas il amestecam cu menta uscata, menta proapata tocata marunt si romul. Amestecam bine si turnam peste ananasul din pahare.
Ornam cu frunzulite de menta proaspata si il lasam la rece vreo ora. Apoi il servim cu multa placere si fara remuscari, pentru ca o portie are aproximativ 200 calorii.
Ornam cu frunzulite de menta proaspata si il lasam la rece vreo ora. Apoi il servim cu multa placere si fara remuscari, pentru ca o portie are aproximativ 200 calorii.
Reteta inspirata de ebucataria.ro.