contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vegan Sau Doar Mai Bine Ales Ce Punem In Farfurie?

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sa ma fac...sa nu ma fac...sa ma fac...sa nu ma fac ...vegetariana?
M-am pomenit cu o raceala asa... nitam-nisam si uite-asa ca sa-mi treaca timpul mai scriu in blog. In ultimul timp, dincolo de curentul care bantuie unele cercuri din tara asta, m-am pomenit si eu fata in fata cu "tentatia vegana". M-am mai intalnit candva cu aceasta tentatie la "Targul Verde", pe atunci ca ziarist. 

Nu m-a convins chiar daca retetele erau interesante. Poate oamenii cu care m-au intalnit n-au avut nici pasiunea nici rabdarea sa ma faca sa inteleg de ce, si nici eu poate nu eram pregatita sa ma apropiu la modul serios de aceasta abordare. Am privit mancarea aceea "seaca" in aspect, insuficient de atragatoare. Am gustat-o si m-a convins ca gustul nu e musai foarte departe de aspect.
Nu stiu ce credeti voi despre asta, personal inca mai am dubii, insa am decis sa incerc si pentru ca, incercand sa fac ceva pentru mine, mai mult decat a alege cu atentie alimentele, combinatiile dintre ele, gusturile etc am descoperit ca toate cararile duc inspre bucataria vegetariana. Provocarea mare pe care eu o gasesc in noua abordare este aceea de a face ca noile produse culinare sa arate intocmai ca si celelalte si sa fie cel putin la fel de ispititoare in gust. Si totusi... a fi sau a nu fi...vegetarian?
http://feeds.feedburner.com/AventuriCulinare