contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Vecini Cu Care Ma Mindresc

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

De când primarele care este a transformat trotuarele din sector în parcări închiriate rezidenţilor, importanţa locului de parcare a scăzut dramatic. Acum, ea abia de mai depăşeşte (la limită) importanţa consoartei – chiar, ştie cineva cum arată nevasta lui Vanghelie? O fi (pe) persoană fizică?

Din acest motiv, când un şofer neversat în cutumele cartierului şi-a lăsat pe un colţ de trotuar NEÎNCHIRIAT Dacia pricăjită, locatarii care s-au adunat lângâ ea nu mai agitau tradiţionalele bâte, cuie şi bidoane cu lichid de frână. Nu, bă’eţii erau relaxare, cu un PET de bere şi puşi pe mişto.

La un moment dat, în paralel cu automobilul intrus, însă în mijlocul străzii pe care o şi blochează, opreşte un al treilea vecin într-un Golf.
Golful – tunat (subwoofer ManelePro, şapte cruciuliţe cu ciucuraşi la retrovizoare, evacuare sport pentru diesel-ul de 50 de cai). Şoferul – dotat cu o pungă de seminţe.
- Ştii, bă, cine-i ăsta de-a parcat aici? întreabă unul dintre vecinii per pedes, scurgând ultimul gât de spumă din PET.
Eliberând îndemânatic dintre buze un elicopter meşteşugit dintr-o sămânţă floare, şoferul Golfului se uită ironic la coloana de maşini cărora le blocase accesul în intersecţie şi răspunde înţelept:
- Un ţăran, bă, un ţăran!

Serviciul de Urgente Publicitare