Varza Cu Ciuperci Si Spaghete La Cuptor
articol scris de barthajanos blog retetevegetale.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente
1 varza mica (500g), 500g ciuperci, 300g spaghete, 4 linguri unt (sau margarina), 125g telemea, 100g cascaval, 1/2 lingurita condimente din legume, 1 ceapa mijlocie, 100 ml ulei, sare, piper.
Mod de preparare
1. Fierbi spaghetele timp de 12 minute in apa cu putina sare, apoi le scurgi, le treci prin jet de apa rece si le amesteci cu 3 linguri de unt, condiment din legume si piper dupa gust.
2. In timp ce fierb pastele, cureti si speli varza, ciupercile si ceapa. Tai ciupercile in felii subtiri, varza fideluta si ceapa curatata inele. In vase separate calesti timp de 5 minute varza si ciupercile cu cate 50 ml ulei. Dai branza si cascavalul pe razatoarea mare.
3. Intr-o forma termorezistenta unsa cu unt pui in straturi varza, ciupercile, spaphetele si branza. Deasupra presari cascaval, asezi ceapa si dai la cuptor pentru 10 minute.