contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Varza Cu Carnati La Cuptor

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Se curata varza de foila exterioare si se scoate cotorul cu un cutit.Se toaca varza si se freaca intre palme cu sare mare.Se lasa deoparte sa-si lase zeama care apoi se scurge.Se pune o cratita pe foc cu putin ulei si se caleste varza noastra inmuiata cu sare.Se adauga piper negru se amesteca sa nu se prinda de fundul cratitei si se adauga ulcica de vin rosu dulce amestecata cu pasta de rosii (cateva linguri).Se lasa la foc mic sa se evapore alcoolul si apoi se adauga carnea de porc cu os, cimbrul si usturoiul taiat feliute.

Se introduce la cuptor si se lasa cel putin o jumatate de ora.Se scoate si se serveste cu carnat cabaos crestat din loc in loc in strachina de lut.In imaginea prezentata strachina mea este asezata pe un stergar taranesc cu o ,ingura de lemn alaturi si un cos cu pita si vin rosu

O mancarica destul de populara in zona Olteniei!


Articol recomandat de epurasha2bb.blog.gustos.ro