contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Varza A La Cluj

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

          Ingrediente:
500 gr carne tocata de porc
500 gr varza murata
100 gr ceapa
100 gr rosii
100 ml ulei
1 ou
1 legatura marar
20 gr sare
2 gr piper
2 gr boia
          Mod de preparare:
1. Ceapa curatata si taiata marunt se caleste in jumatate din cantitatea de ulei, se adauga carnea tocata , condimentele si galbenusul de ou , apoi se mai calesc circa 10 minute .
2. Varza murata se scurge bine de zeama ,se toaca marunt, se presara cu boia si jumatate din cantitatea de marar tocat , se stropeste cu ulei si se caleste pana se inmoaie putin.
3. Intr-un vas de cuptor uns cu uleiul ramas se pune un strat de varza, unul de carne, apoi se repeta operatia , terminand  cu varza .
4. Pe deasupra se se presara putin marar tocat, felii de rosii, dupa care se coace in cuptor aproximativ 40 de minute la foc mic .