contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Valurile Dunarii

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga


pt blat
 1 borcan compot de visine
 250 g unt moale
 200 g zahar 
 1 varf de sare 
 6 oua 
 400 g faina 
3 linguri praf de copt 
 5 linguri lapte 
2 linguri praf de cacao 

Untul se spumeaza cu zaharul si praful de sare, apoi se aduga pe rand ouale si la urma faina cernuta cu praful de copt.
Se toarna jumatate din compozitie in tava si se presara visinele. 
Restul de compozitie se amesteca usor cu laptele si cacao si se torna usor peste visine.
Se coace in cuptorul bine incins timp de 30 minute.  




 

pt crema
2 plicuri budinca de vanilie
 700ml lapte
8 linguri zahar
200g unt

Budinca se dizolva in laptele rece, se adauga zaharul si se pune la fiert pana se ingroasa si o lasam la racit, apoi s emixeaza bine cu untul.
Se intinde crema peste blat si se face o glazura de ciocolata...eu am renuntat la ea si am pus bombonele de ciocolata.


Articol recomandat de dianacakes.blogspot.com