Valurile Dunarii
Sursa Valurile Dunarii
articol scris de bucatariadenysei blog 0 bucatariadenysei.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Ingrediente:
5 oua
250gr. unt
250gr.zahar
3-4 linguri cacao
vanilie
300g faina
250gr. unt
250gr.zahar
3-4 linguri cacao
vanilie
300g faina
praf de copt
visine din compot
visine din compot
crema instant de vanilie
glazura de ciocolata
glazura de ciocolata
Mod de preparare:
Zaharul + untul se amesteca pana se face o pasta,apoi pe rand se adauga oualele intregi(fara coaja:))).Apoi se adauga faina si praful de copt.
Aceasta compozitzie se imparte in doua.In una din ele se adauga cacao.
Compozitzia alba se pune in tava
apoi se aseaza si cea neagra si se face cateva dungi cu cutitul,furculita..etc
Se aseaza si visinele fara samburi si se da la cuptor pentru cca 40 min.
Se face crema si glazura de ciocolata dupa instrucciunile de pe plic si apoi se orneaza prajitura .Se pune mai intai crema apoi glazura.
Eu am insiropat blatul cu zeama de la compotul de visine.
Pofta buna.
Reteta preluata de pe reteteculinare..dar incercata de mine...