contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Valluntar De Doua Ori

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Cea de-a doua prezentare pentru campania vALLuntar este "Cartea sanatatii femeii",  un ghid complet pentru femeile de toate varstele.  Autoarea este dr.Marilyn Glenville, cunoscuta specialista britanica in nutritia si sanatatea femeilor. 
Am ales aceasta carte, care nu are legatura cu domeniul culinar, insa priveste majoritatea care actioneaza in domeniul culinar, femeile.


Primul capitol, "Cunoasteti-va organismul" pune accent pe rolul nutritiei, al stilului de viata si al terapiilor naturiste. "Sistemele corpului", urmatorul capitol detalieaza echilibrele organismului, precum si posibilele problemele ale sanilor, ovarelor, uterului, colului uterin sau picioarelor. In capitolul trei, autoarea se concentreaza asupra conceperea bebelusilor, sarcina, nasterea, alaptarea, precum si avortul. Menopauza este tratata pe larg in cel de-al patrulea capitol. Ultima parte a cartii prezinta sfaturi pentru ingrijirea optima a sanatatii pe tot parcursul vietii.
"Cartea sanatatea femeii" ofera noua femeilor un raspuns pentru toate intrebarile legate de schimbarile corpului nostru de-a lungul vietii, precum si intelegerea acestor fenomene, care sunt cat se poate de naturale.
Asadar, doamnelor si domnisoarelor cum gasiti aceast ghid dedicat dvs.? Va astept cu mare nerabdare comentariile voastre, la 15 primim un copacel de la ALL si ROMSILVA.