Vacanta, Meniuri Scandinave
articol scris de OanaD blog http://retete-vechi-si-noi.blogspot.com/
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
De la Schell am luat doua prajiturele: cea cu crema de vanilie si aluat de foietaj, excelenta de altfel, in plan indepartat, si placintica din prim plan, cu aluat dospit, cu dulceata de lamaie si cu fulgi de migdale pe deasupra.
Azi nu am avut noroc sa mananc friptura din carne de ren. Ajunsesem la un restaurant pe sosea, rustic, frumusel, deloc pretentios, aveau mai multe feluri diferite de mancare, si pentru ca nu aveau ce doream, am comandat spaghette bolognese. Am primit ce se vede mai jos. Adica niste spaghette fierbinti, bine scurse de apa, si niste sos dubios dintr-un recipient de plastic pe care probabil ca scria ca ar fi sos bolognese, cu e-uri si cu ceva atat de ciudat la gust ca am mancat in sila cateva guri, de foame doar. Si, da, pe deasupra era putin cascaval ras. Deocamdata este cea mai proasta mancare din excursie. Nu ma felicit pentru alegerea facuta, si nu ma asteptam sa vad asa o mancare proasta intr-o tara cu standarde inalte de trai si cu pretentii. Dar pentru toate este un inceput.