contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Vin, Patru Pareri

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

rascolind prin dulapuri am dat peste cutia asta de vin primita acum cativa ani de craciun de la cap.  vinul este un cabernet sauvignon de murfatlar.


fiecare art din cei 4 arti a desenat o eticheta, eu am primit 2 sticle. pe cea din stanga scrie asa:
cercetarea unei scoli medicale din New York arata ca soriceii cu boala Alzheimer reactioneaza la tratamentul cu vin rosu. S-a demonstrat deja ca vinul rosu reduce nivelul colesterolului si ca protejeaja impotriva afectiunilor cardiovasculare si a unor tipuri de cancer.Sr. Gulio Pasinetti a lucrat cu soricei care aveau o gena legata de Alzheimer. El le-a administrat acestora vin rosu, apa sau etanol.A observat ca soriceii care consumasera vin rosu sufereau mult mai putin de pierderi de memorie. Oamenii de stiinta sunt de parere ca anti-oxidantii naturali aflati in pielita si semintele boabelor de struguri sunt responsabili pentru efectele pozitive pe care le are vinul rosu asupra sanatatii. Acesta este fermentat fara ca pielitele sa fie indepartate de pe boabele de struguri, spre deosebire de vinul alb.
vinul l-am pastrat in conditii optime si va fi degustat cat de curand. etichetele mi s-au parut atat de reusite incat pina acum nu le-am desfacut.
oare ce sa gatesc linga cabernetul asta?

Articol recomandat de wineandknives.blogspot.com