contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Gest Pentru O Viata

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

 

Dragii mei, tin  sa va dau o veste mare: mercuri, 10 decembrie la orele 18, sunteti invitati la spectacolul caritabil “Un gest pentru o viata”, desfasurat la Iasi, la Ateneul Tatarasi, sub patronajul Organizatiei Salvati Copiii. Toate fondurile obtinute sunt destinate Programului national de reducere a mortalitatiii infantile, destinat modernizarii maternitatilor si a sectiilor de nou-nascuti din spitalele din Romania. Pe plan local, adica la Iasi, organizatia Salvati copii, filiala Iasi si-a propus sa contribuie la dotarea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii “Sfanta Maria”, cu echipamente medicale.

Afis_Un_gest_pentru_o_viata_A3

Un gest pentru o viata

Spectacolul ce va avea loc la Iasi il va avea ca invitat special pe Catalin Josan, castigator al primei editii Megastar, dar si pe vocile Iasului, concurrentii de X-Factor si Vocea Romaniei: Ruxandra Tomulesei, Cezar Dometi, Amir Arafat, Oana Roman, Razvan Ailoae.

Nu ratati, asadar! Va fi o seara muzicala de neuitat si un spectacol pe care merita sa il vezi.

Si nu uita: Cu un simplu SMS in valoare de doar 2 euro la 8833 fiecare dintre noi poate acorda o sansa la viata miilor de copii nascuti prematur in spitalele din Romania.

Acest articol Un gest pentru o viata apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.