contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Un Blogmeet De Legend(a)

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

O  poveste din Tara Bucatelor
by Alice Ciobanu

Anul 2014 nu se putea sfarsi fara un blogmeet winter edition. Ultimul din acest an si cred ca primul la care am fost prezenta, cu siguranta, nu va fi si ultimul in ceea ce ma priveste. Sambata ce a trecut ne-am adunat cativa bloggeri ieseni, vreo 12 la numar, la un blogmeet la Legend Pub, o terasa deschisa prin vara pe care nu ai cum sa nu o observi. Spun ca nu ai cum sa nu o observi pentru ca, dupa cum stim, mai toate drumurile duc la Palas, iar pub-ul asta e situat  langa Hotel Moldova, fix pe partea ce duce spre Palas. Si daca nu m-am facut inteleasa bine, apai data viitoare mai ieseanule, cand ajungi prin zona uita-te dupa un taur impunator ce sta fix in fata intrarii de la Legend. Asa ceva nu ai cum sa ratezi :)

Dar sa revenim…

blogmeet legend

Un blogmeet de Legend(a)

asa a fost pentru cei cativa bloggeri care ne-am delectat in atmosfera si muzica retro din seara cu pricina. Am ras, am socializat, ne-am destins si ne-am destainuit alaturi de cate o bere, o canuta de in fiert, cateva shoturi de Jagermeister :) Iar muzica anilor 80-90 a incalzit cumva atmosfera si ne-am amuzat teribil, intr-un cuvant ne-am simti foarte bine la Legend.  Aa, si sa nu uit: pizza e buna :)

blogmeet-legend-3 Blogmeet-legend-1

Legend pare a fi un loc primitor, in care te simti in largul tau alaturi de prieteni si-o bere buna, iar preturile nu sunt deloc piperate, ci “chiar ok”. Si am aflat ca organizeaza si Revelionul, pentru suma de 140 lei/persoana. Nu stiu daca mai sunt locuri, dar cine stie… da-le un telefon sau viziteaza-i!

Blogmmet-legend2

Nu am avut aparatul la mine, dar multumesc baietilor  ( Macku, Titi, Bogdan) pentru poze, pentru ca au avut amabilitatea de ni le pune la dispozitie tuturor. In rest e… poveste: o seara faina, cu oameni tare faini din blogosfera ieseana, cu prieteni cu care vorbesc des si ma vad rar :)

Sa ne vedem cu bine in 2015, dragi bloggeri!

Craciun Fericit!

_MDP15161 Blogmmet-legend-4

Acest articol Un blogmeet de Legend(a) apartine site-ului Retete culinare din Tara bucatelor - de Alice Ciobanu.

No related posts.