Un An Mai Tarziu
Sursa Un an mai tarziu
articol scris de vavynutz blog bucatarsubacoperire.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Blogul Bucatar sub acoperire implineste azi un an. Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul!
A fost un an grozav in care s-au intamplat urmatoarele:
-mi-am cumparat o multime de tigai, oale, cratite, tavi, ustensile de bucatarie
-am inceput sa imi formez o mini biblioteca gastronomica
-am copt sute de briose, zeci de torturi si mii de fursecuri
-am colectionat zeci de condimente, ba mai mult decat atat, am invatat sa le si folosec
-am facut mii de fotografii cu mancare, mi-am cumparat un dslr
-am gatit mai multe mese delicioase cu Roz, Cd, Pop, Mada, Andra, Vio si Sorin.
-am citit sute de bloguri culinare si am devenit dependenta de unele dintre ele
-am avut ocazia sa mananc mici gatiti de Adi Hadean dupa o reteta din 1920 si supa crema de gulie gatita tot de el
-am mancat alfajores facuti de Crazy Mother Cooker, l-am salutat politicos si i-am furat reteta
-am cunoscut-o pe Teo si am mancat bunatati pregatite de ea
-am vandut dulciuri la standul Bacaniei Vechi de la Palatul Copiilor. L-am cunoscut pe Marius
-am gatit (cu public) si mancat impreuna cu familia Easy Peasy si cu Andi de la Sa bucatarim si ne-am simtit foarte bine impreuna
-am castigat petrecerea Electrolux si astfel le-am cunoscut pe doamna Carmen Georgescu si pe Raluca si Monica de la Lowe PR
-am participat la o dezbatere publica despre mancarea sanatoasa alaturi de Daciana Sarbu, Domnul Radu Popovici si Delicioasa.
Cred ca au mai fost si altele dar sunt atat de obosita si entuziasmata ca nu imi mai aduc aminte.
So, happy blog day to me! Sper ca anul asta sa fie si mai si.