Turtite De Rosii Cu Gorgonzola
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Faceti un experiment:
În loc de apă la aluat
Folosiţi sos de tomate.
O sa iasă minunat!
Ce iti trebuie pt aluat (poza 1):
- 200 gr faina
- 1/2 pliculet de drojdie uscata Dr. Oetcker
- 1 praf sare
- 100 ml sos de rosii (am folosit o pasta de rosii cu ardei)
- 1lingurita busuioc uscat
Pentru topping:
- 150 gr gorgonzola
Plan de lucru:
- amestecam drojdia uscata cu faina si un praf de sare, apoi adaugam sosul de rosii si framantam pana obtinem o coca (poza 2).
- Intindem aluatul intr-o forma (30×25 cm). Presaram busuiocul uscat (poza 3).
- Punem din loc in loc bucati de gorgonzola (poza 4)
- bagam la cuptorul bine incins (200 grade) aproximativ 15 de minute (poza 5 )
- pofta buna! (poza 6)
Timp de preparare: 40 minute
Pret: 20 lei (poate varia in functie de locul de unde luati ingredientele)
Filed under: A3. Pasta&Pizza