contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Turte Integrale Cu Branza Si Marar

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 


Tin minte din copilarie cand maa facea niste turte dar din faina alba cu branza si urda cu marar prajite in ulei.Erau atat de delicioase..ma napusteam asupra lor asa fierbinti cum erau..iar mama ne certa si zicea incet ca va frigeti tot...inceeeet....:))) da noi nici vorba sa o ascultam.Dar cum vremurile sau schimbat si incercam sa avem grija de noi cat de mult putem iata ca am facut o varianta mai "dietetica" si mai sanatoasa.
Ingrediente:
500 g faina integrala
25 g drojdie
1 lg sare
1 lg fructoza
apa- apropx 300 ml
2 linguri ulei
Umplutura
150 g urda
200 g branza de vaca
sare, piper
marar fara limita:D
1 lg faina integrala
Mod de preparare:
Framantam drojdia cu fructoza si o lasam deoparte.
Intr-un lighean punem faina, facem in mijloc o gropita turnam drojdia , uleiul si o parte din apa, mai adaugati pe parcurs apa pentru ca eu am pus mai mult la ochi.Lasam la dospit 30 min.
Crema de branza, amestecam urda cu branza de vaci, adaugam sarea si piperul(eu am facut branza mai sarata) si mararul tocat fin si faina(ca sa nu se piarda)

Indindem o foaie de blat potrivit de subtire, punem umplutura si le impaturim cum stim noi mai bine.

Le mai lasam 10 min sa se odihneasca.Si le "prajim" in tigaie fara ulei.
Sunt absolut delicioase:D;;)

Articol recomandat de antzukastuff.blogspot.com