Turnulete Cu Ciocolata Si Nuca De Cocos
articol scris de NELA blog undulcearomat.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Blat padispan normal care se coace in tava dreptunghiulara .Blatul se decupeaza cu o forma rotunda.Turnulete se formeaza din doua blaturi decupate(rondele).
Sirop:
100 gr zahar
150 ml apa
Crema :
100 gr ciocolata cu lapte
1 pachet de unt
2 linguri nuca de cocos
esenta de rom
Se topeste ciococolata cu untul pe abur ,se lasa la rece o ora .Dupa o ora o frecam cu mixerul pana se alifiaza ,se pune esenta de rom .Se imparte in doua crema ,intr-una se pune nuca de cocos.
Se insiropeaza blaturile si se unesc cu crema cu nuca de cocos.Cu cealalta crema o dam de jur imprejur si o tavalim prin nuca de cocos.Deasupra se pune o lingura de ciocolata topita .