Trufe De CiocolatĂ
articol scris de victorpartan blog hapleablog.wordpress.com
Deliciu absolut în doze mici.
Ce îţi trebuie pentru o tavă (poza 1)
- 300 gr de ciocolată (am folosit două ciocolate Primola cu lapte și una neagră)
- 200 ml frișcă
- esență de rom
- cacao sau Nesquik
Plan de lucru:
- topim ciocolata pe baie de apă (pozele 2 și 3), amestecând în continuu cu o lingură de lemn
- adăugăm câteva picături de esență de rom (poza 4)
- omogenizăm ciocolata topită cu frișca lichidă (pozele 5 și 6)
- lăsăm să se răcească și băgăm la frigider cel puțin 10 ore. Punem, apoi, cacao/Nesquik într-o farfurie (poza 7)
- facem biluțe din ciocolată și le dăm prin cacao/Nesquik (poza 8 )
- poftă bună! (poza 9)
Timp de preparare: 30 de minute (făcând abstracție de timpul în care stă la frigider)
Preţ: 10 lei (poate varia în funcţie de locul de unde luaţi ingredientele)
Filed under: C4. Creme&Souffle-uri