contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trufas Fursec

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Tehnica de preparare este aceeasi ca si la biscuiti ciocolatosi doar ca reteta difera un pic.
Reteta o am de pe siteul lui Miha careia ii multumesc .mult
Ingrediente
200 g ciocolata, rupta bucatele
90 g unt
100 g zahar
un virf cutit sare
2 oua
o fiola vanilie
200 g faina
25 g cacao
1/2 lingurita praf de copt
3/4 pahar zahar pudra
Untul impreuna cu ciocolata rupta bucati se pune pe bain marie sau pe foc incet dar atentie sa nu fiarba si se amesteca pana se topeste.

Ouale impreuna cu zaharul se bat spuma , apoi se adauga esenta de vanilie, praful de copt, sarea si se amesteca bine. Se adauga ciocolata dupa care se adauga faina si se omogenizeaza. Se lasa la frigider pentru cel putin 2 ore.
Dupa ce a stat suficient timp la rece , timp in care s-a intarit, se scoate din frigider si se formeaza bilute de marimea unei nuci dupa care se tavalesc prin zahar pudra din abundenta.

Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc in cuptor la 170 grade timp de 15 minute.Atentie sa aiba cel putin trei cm intre ele pentru ca se vor intinde .



Posted: 2010-04-07 15:54:00

Articol recomandat de al3xandra-miches.blogspot.com