contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trigoane Cu Dovleac Si Scortisoara

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

mal

Personal, consider ca  aluatul foietaj este  o aparitie foarte practica in domeniul patiseriei, de aceea e bine sa fim recunoscatori celor care l-au inventat. :D
Fie ca il taiem in forma de triunghi, patrat  , dreptunghi ....etc... si il umplem cu dovleac, mere, branza....etc , dandu-i forma de trigoane, pateuri, saratele ...etc , e la fel de gustos si simplu de lucrat.:)
Singura conditie e sa-l ai prin frigider (evident daca timpul va permite , puteti face propriul vostru aluat, eu il cumpar de-a gata din comoditate si ...lipsa de timp ) si sa ai chef de lucru.
Umpluturile se gasesc si ele de cele mai multe ori prin camara sau frigider.
Eu am umplut trigoanele mele cu dovleacul ramas de la placinta asta :
http://adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com/2010/11/placinta-cu-dovelac-si-scortisoara.html
Am taiat aluatul patratele,i-am pus umplutura si l-am impaturit in forma triunghiulara. L-am asezat in tava  pe foaie de copt unsa  si l-am dat la cuptor  la 170* cca 15-20 min.
Cand le-am scos din cuptor, am pudrat trigoanele cu zahar praf si scortisoara.
Le-am servit fierbinti :)...Sunt....mmmmmmama miiiaaaaaa :))))) ....bune, de te lingi pe degete ;)
Incercati !



Articol recomandat de adriana-lucia-dragosteainbucate.blogspot.com