contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trigoane Cu Branza La Cuptorul Electric

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

 

Mihalea a pregatit rapid niste trigoane cu branza
Necesar :
- un pachet de foi de placinta
- ulei pentru uns
- un pachet branza dulce de vaci
- 2 oua
- 4 linguri zahar
- 1 pachet zahar vanilat
Ingredientele se amesteca si se obtine o pasta.
Foile de placinta se impart in 3 parti egale pe lung si se ia foaie cu foaie pentru constructia trigoanelor.
Se pune branza pe un colt al foii si apoi se impatureste sub forma de triunghi.

Cand ajungem la capat, ungem cu ulei astfel incat foaia sa ramana lipita si sa nu se dezlipeasca la cuptor.

Se aseaza in tava de copt si se lasa la cuptorul incins in prealabil la 170 grade. Se seteaza modul convectie si se lasa la copt circa 15-20 minute, pana ce trigoanele devin aurii.
Noi am pus 2 tavi, una la nivelul 2 si alta la nivelul 3 al cuptorului electric.

Pofta buna!

Articol recomandat de vladubucataru.blogspot.com