contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trigoane Cu Branza Dulce

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

trigoane cu branza dulce poza9

M-a abordat un cunoscut:
„Nu ştiu ce să mai ronţăi, coane!”
I-am dat un pix şi o hârtie
Şi i-am dictat reţeta de trigoane.

Ce iti trebuie pentru 12-15buc

Pt aluat: (poza 1)
- 350 gr faina
- 225 gr unt rece
- 50 ml apa rece de la frigider
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita zahar

Pt umplutura: (poza 3)
-300 gr branza dulce
-1 legatura marar

Pt uns deasupra:
-1 galbenus ou

Plan de lucru:
- amestecam toate igredientele pana obtinem un aluat (poza 2)
- lasam aluatul la frigider cel puţin o ora. Apoi ne pregatim ingredientele pentru umplutura (poza 3)
- Intindem aluatul (nu foarte subtire) cu sucitorul (poza 4) si taiem in patrate. Adaugam cate o ligurita de amestec de branza cu marar pe fiecare parte (poza 5) .
- Ungem pe 2 margini cu galbenus de ou (poza 6), pentru a se lipi mai bine.
- Lipim in forma de triunghi.
- Le asezam intr-o tava acoperita cu foaie de copt (poza 7). Le ungem pe fiecare cu restul de galbenus de ou (poza 8).
- Lasam la cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 30 minute, pana se rumenesc frumos.(poza 9)
- Pofta mare!

Timp de preparare: 60 de minute (fara timpul cat sta la frigider)

trigoane cu branza dulce poza1 trigoane cu branza dulce poza2 trigoane cu branza dulce poza3 trigoane cu branza dulce poza4 trigoane cu branza dulce poza5 trigoane cu branza dulce poza6 trigoane cu branza dulce poza7 trigoane cu branza dulce poza8 trigoane cu branza dulce poza9
Filed under: C1. Patiserie