contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Trei Ani De Blog Si Un Tort Cu Zmeura

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga

Zilele acestea se fac trei ani de cand am inceput aceasta calatorie culinara printre arome si culori, trei ani care au trecut poate mult prea repede. Abia cand rasfoiesc paginile blogului meu imi dau seama cat de repede au trecut...Am incercat sa va prezint retetele mele, am incercat sa invat de la fiecare blogger cate ceva, am incercat sa fac si niste poze cat mai reusite, pentru ca pozele erau marea mea problema. 
Am cunoscut persoane dragute si am legat prietenii virtuale, dar care s-au dovedit a fi mai adevarate decat cele din viata reala. Pentru ca deocamdata prietenii virtuali nu m-au dezamagit asa cum au facut-o cei din viata reala. 
Va multumesc pentru timpul acordat, pentru faptul ca imi urmariti postarile si imi scrieti comentarii si sper sa fiti si in continuare alaturi de mine. Va las sa va delectati in continuare cu un tort racoros, un tort de vara cu crema de iaurt si zmeura.
(Nu va uitati la bordura de ciocolata fisurata si gaurita. Va asigur ca arata aproape perfect. :) Doar ca dupa ce am facut bordura, mi-am dat seama ca am uitat sa put jeleul pe tort si riscam sa "plece" toata zmeura la plimbare. :) Asa ca am pus ulterior jeleul, care nu se poate turna decat caldut, astfel ca a topit pe ici-colo bordura de ciocolata.