Tot Gustari
articol scris de aphextwinz blog aphextwinz.wordpress.com
Pai da, ca e cald si de maine e regim drastic (intotdeauna e de maine, din fericire e regimul potaii, sa sufere, ca m-a uscat de bani la analize).
Prima poza arata ca unii mi-au facut firma si eu nu stiam, deci sunt patroana din umbra, mucles.
A doua poza arata ca daca nu am ce manca gasesc mereu muuulte resturi.
A treia poza e menita sa ii dezarmeze pe cei care tot comenteaza: mvaaai, cat mancati, da, cam atat e o portie, poftiti la masa.
Urmatoarea e chiar reteta racoroasa de vara. Pentru ca meritam.
Reteta este urmatoarea: se pune intr-un ibric un polonic de mancare de fasole (cu ce prindeti pe acolo). Se adauga suc de rosii (ala de la Clever de nici trei lei litrul e perfect). Se clocoteste, se lasa la racit, se garniseste cu iaurt (Oly, 50% la Mega), busuioc (din geam) si ulei de masline crud (de la mama).
Se autoserveste cu sorbituri si diverse onomatopee desprinse din Ion Creanga, cam cum facea lupul cand a mancat sarmalele caprei. Se da si cainelui putin, ca era inainte de analize, de maine mai vede ciuciu, apa, paie si bataie.
Daca nu ati inteles reteta, nu poate decat sa imi para rau, ca nu ma repet. Dar nu uitati sa puneti mult marar si sa nu amestecati cu lingura (lingura neaparat sa fie de lemn).
rororo