contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tortulet De Sfecla Cu Crema De Brînza

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga



 

 

  • sfecla fiarta sau coapta,feliata
  • 200 g crema de brînza(am folosit Boursin)
  • 2-3 linguri smîntîna lichida
  • 1 legatura arpagic(Allium schoenoprasum)
  • sare,piper
  • chimen macinat fin(fac.)

Ingredientele pentru crema se amesteca cu furculita.

Pentru montarea tortuletului aveti nevoie de un cerc patisier.
Pentru ca cercurile mele patisiere nu sînt asa mari,am folosit peretele
detasabil al unei forme de copt cu diametrul de 13 cm.
Am început cu un strat de sfecla,urmat de unul cu crema acoperit cu sfecla,

peste care am pus din nou un strat de crema acoperit cu sfecala.

Cu restul de crema am decorat a doua zi cînd am eliberat tortuetul din cerc.

 

 


Articol recomandat de mayas-esprit.blogspot.com