contact retete mancare
rss retete mancare
gatesteinteligent twitter
facebook
 feedback

Tort Revelion 2012

Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
LA MULTI ANI  ,2012 sa va aduca tot ce va doriti...multumesc pentru urarile de sarbatori .
 
Tortul meu de revelion a fost simplu ...cu crema diplomat in care am pus fructe de padure ,un gust dulce acrisor  care a fost numai bun dupa atatea zile in care ne-am infruptat cu fel de fel de mancaruri.
Pe marginea tortului am pus rulouri de napolitana ,am vazut aceste rulouri la un magazin din cartier si mi-a trecut  ideea de a le pune pe marginea tortului ,betisoarele fiind destul de lungi  le-am taiat pe diferite marimi,  mi s-a parut mai interesant de ornat tortul.
 
  
A mai trecut un an...poate ati observat ca in ultimul timp nu  am mai postat foarte des retete,poate chiar de la inceputul acestui an o sa incep chiar cu  o pauza ,o sa postez mai rar retete ,poate o sa postez doar unele poze de la torturi ...daca va intrebati de ce ,am sa va spun ca sunt un pic dezamagita si mi s-a taiat din elan....mi-a facut placere sa -mi fac acest blog, sa pun retete ,mi-a facut placere sa spun cum fac unele ornamente,am raspuns sutelor de mesaje cu placere ...primesc zilnic fel de fel de mesaje....mi-am cerut scuze de multe ori ca nu am reusit sa raspund la timp si am raspuns mai tarziu ...sunt mesaje carora le-am raspuns si pe cand sa le retransmit imi spunea ca nu e buna adresa de email ,asa ca poate unii ati crezut ca nu am vrut sa raspund....au fost mesaje seci (eu asa le numesc)anonime si la care totusi la unele am raspuns ,de ex. "cat se bate frisca" ..."kt dai klu de tort''.."sa-mi spui cat de mare e tava de tort"... ''cate grame are un ou''...si multe altele pe care nu are rost sa le insir (pe cuvant ca nu exagerez) ... .ba cineva mi-a scris sa nu ma mai dau mare cu torturile ,mai bine sa spun de pe ce sit-uri straine le copiez...ei bine ,pe acesta l-am luat de bun, inseamna ca am evoluat foarte bine...dar sunt multe mesaje care sunt scrise doar asa in bataie de joc de catre unele persoane anonime ,care probabil le face placere sa intre pe blog doar ca sa caute greseli de ortografie ,nu ca i-ar interesa reteta ...si apoi sa jigneasca ,nestiind poate sa bata un blat sau sa faca o clatita ....ultimul mesaj de acest fel l-am primit chiar pe data de 31,persoana anonima intrase sa vada un tort de revelion ,probabil nu o interesa  decat daca am scris corect  galbenusuri si albusuri ..despre problema asta am mai vorbit ,nu stiu daca e cineva care sa nu fi scris in retete '' albuse si galbenuse ''...dar uite ca se gaseste cate o persoana anonima foarte inteligenta care cauta doar sa corecteze cuvantul  zicand ca nu a avut cine sa ma invete si ca sigur am doar cateva clase....da,am ramas doar cu gradinita ...parerea mea este ca nu conteaza daca ai 4 clase ,8 clase sau 10 facultati ...principalul e sa fi om,sa ai macar putin bun simt si putin respect .
Pun suflet in ceea ce fac ,un tort nu se face cat ai bate din palme ,nu-mi place sa fac un lucru doar de mantuiala ,nu sunt obligata sa -mi pierd o gramada de timp cu  poze sau sa scriu retete,o fac de placere si pentru ca mi-am facut o multime de prieteni pe care nu as vrea sa-i dezamagesc...dar ti se taie elanul ... vrei sa faci un lucru bun si multi te jignesc,asa ca li se nazare lor ,poate de invidie sau poate ca asa sunt satisfacuti...nu stiu
Cata munca e la un tort? ..foarte multa ,nu as putea sa descriu mai bine ca Maria,a scris pe blogul ei etapele si puteti citi aici

 Vreau doar sa va mai rog sa va semnati cand trimiteti un mesaj ,imi este greu sa ma adresez cu ..buna anonim...la mesajele nesemnate nu o sa mai raspund.
Va doresc toate cele bune si un an bun cu multe realizari.