Tort Rapid
articol scris de camelia.blog.gustos. blog camelia.blog.gustos.ro
1 blat de tort bulgaresc
1 Finetti mare de ciocolata
250g unt
1 cutie compot de ananas cu felii rotunde
5 kiwi
1 mandarina
100g fulgi de cocos
Untul se pune intr-un castron si se freaca spuma. In el se pune apoi putin cate putin din cutia de Finetti pana se termina cutia.
Se desface cutia de ananas si se lasa la scurs rondelele. Dupa ce s-au scurs se taie bucatele. Se desfac feliile de tort. Pe o farfurie se pune o felie de tort si se insiropeaza cu sirop de ananas. Se pune apoi pe ea o parte din crema (astfel incat la sfarsit sa ramana mai multa crema pentru ornat tortul) si se intinde pe toata suprafata ei. Peste ea se pun bucatile de ananas.
Se pune si a doua foaie de tort si se procedeaza la fel. A treia se pune, se insiropeaza tot cu sirop de ananas si se inveleste tortul cu crema ramasa.
Se imbraca tortul cu fulgi de cocos.
Se orneaza cu kiwi si mandarina.