Tort Panacotta Cu Struguri, Rodie Si Capsuni

articol scris de bunica blog raftulbunicii.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Pentru ca mi-a placut foarte tare panacotta pe care am facut-o acum cateva zile, m-am gandit sa fac si un tort cu fructe. Am gasit un aranjament in forma de tort foarte interesant aici asa ca m-am pus pe treaba!
Ingrediente:
un pachet de piscoturi (eu am folosit 25 piscoturi)
500g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust)
4 plicuri zahar vanilinat
4 plicuri gelatina
o rodie
1/2 kg struguri
capsuni din gem
Se prepara panacotta dupa reteta de baza de aici, adica: se amesteca smantana cu zaharul pudra si cu zaharul vanilinat pe foc pana da in clocot. Se ia de pe foc si se adauga gelatina dizolvata in apa.
Se pune la frigider cateva ore pana se intareste. Apoi se orneaza cu capsunile din gem.
Pofta buna!