Tort Padurea Neagra La Pahar
articol scris de andreea_ionutiubire blog pasiunepentrubucatarie.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Sa nu credeti ca era ceva programat ca nu e asa.Am vrut sa fac o rulada,am facut un blat de cacao si cum nu reusesc niciodata sa rulez mi s-a rupt!Nu am vrut sa-l arunc degeaba si mi-a venit ideea asta;asa ca a doua zi am luat frisca si visine si gata.
Ingrediente
- Blat
- 4 oua
- 150 g faina
- 150 zahar
- 2 linguri cacao
- 300-400 ml frisca
- 1 borcan de visine mare
Mod de preparare
blatul de rulada:Mixam ouale cu zaharul si un praf de sare pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare dupa care incorporam treptat faina si cacaoa amestecand de jos in sus.Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor la foc mediu, timp de 10-15 minute.Si acum am taiat bucati potrivite pt ca mi s-a rupt.:D
ASAMBLARE:In fiecare pahar am pus cateva bucatele de blat,am insiropat cu lichidul de la compot,am pus frisca si visine(fara sambure),iar blat,frisca si visine.Se orneaza cu frisca si visine si se rade ciocolata!
ASAMBLARE:In fiecare pahar am pus cateva bucatele de blat,am insiropat cu lichidul de la compot,am pus frisca si visine(fara sambure),iar blat,frisca si visine.Se orneaza cu frisca si visine si se rade ciocolata!