Tort Negresă Cu Portocale
articol scris de doisiunsfertlamasa.b blog doisiunsfertlamasa.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Blat negresă - tăiat în două.
Mousse de portocale - o porție.
Am însiropat blatul cu suc proaspăt de portocale. Lăsat cam o jumătate de oră înainte de a pune crema. Pentru a se îmbiba ca un burete.
Mousse-ul acesta necesită 2-3 ore la frigider pentru a se întări corespunzător. Abia după aceea am pus capacul de blat, însiropat și el. Din cauză că blatul nu s-a păstrat uniform la suprafață am retezat moțul.
Din cauză de criză de timp l-am ornat cu multă frișcă și cu bastonașe minuscule colorate.
Iată și o secțiune:
Mousse de portocale - o porție.
Am însiropat blatul cu suc proaspăt de portocale. Lăsat cam o jumătate de oră înainte de a pune crema. Pentru a se îmbiba ca un burete.
Mousse-ul acesta necesită 2-3 ore la frigider pentru a se întări corespunzător. Abia după aceea am pus capacul de blat, însiropat și el. Din cauză că blatul nu s-a păstrat uniform la suprafață am retezat moțul.
Din cauză de criză de timp l-am ornat cu multă frișcă și cu bastonașe minuscule colorate.
Iată și o secțiune: