Tort Milch Schnitte
Sursa Tort Milch Schnitte
articol scris de claudia-maria-banatu blog claudia-maria-banatulecoltderai.blogspot.com
Daca iti place reteta prezentata da un like pe butonul din stanga
Blatul :6 oua,100 gr.zahar,2 linguri de miere,100 ml.ulei,50 ml.lapte,2 linguri cacao,2 linguri faina,2 linguri gris,praf de copt.
Crema : 400 ml.frisca,400 ml.lapte condensat,4 plicuri intaritor de firsca,un plic gelatina ptr crema sau 6 foite gelatina inmuiate,2 linguri miere si zahar vanilat.
galbenusurile se bat cu zaharul,uleiul, mierea si laptele
Albusurile batute spuma
se adauga cacaua,praful de copt,faina si grisul,apoi se amesteca cu albusurile batute spuma
Blatul se pune in forma, cu pereti detasabili, unsa si tapetata cu faina